Zeitschrift mit Gewinnlos

Dear ladies and gentlemen,

The 3E and 3F class proudly present a wonderful and entertaining piece of work, “The London Magazine”. Next to amazing articles, funny reports and thrilling facts, which you can read in this magazine, you can solve a riddle and take part in a lottery. With your raffle ticket and the correct solution word, you can win cool prices at the 75th anniversary of the BG/BRG Judenburg.

The magazine is now available in 3e and 3f for 3,50 €.

Good luck and enjoy reading our magazine!

Prof. Kassl and the kids of 3E and 3F

Die Zeitschrift mit dem Gewinnlos erhalten Sie bei Schülern und Schülerinnen der beiden Klassen sowie bei Frau Prof. Kassl um jeweils 3,50 €.

Ihr Gewinnlos mit der richtigen Antwort können Sie in die Box im Sekretariat werfen. Damit können Sie an unserer Verlosung bei der Feier des 75-jährigen Bestandsjubiläums des BG/BRG Judenburg teilzunehmen. Es winken tolle Preise!

Viel Glück bei der Ziehung!